U bevindt zich hier:

Wanddecoratie

Uw eigen foto of illustratie als wanddecoratie op de muur? Exalto reclame biedt u diverse mogelijkheden. Airtex is bijvoorbeeld een zeer sterk vinylbehang met een matte finish. Hierdoor straalt het kwaliteit uit en is bij uitstek geschikt voor gedetailleerde kleurrijke prints op gladde wanden en worden aangebracht met een kwaliteitslijm. Airtex is als wanddecoratie product scherp geprijsd en te verkrijgen op brede afmetingen en leuk te combineren met bijvoorbeeld muurteksten.
Laat u verassen het CLIPSO® plafond- en wandsysteem. Exalto reclame tovert iedere wand of plafond om tot een waar kunstwerk; een technisch hoogwaardig polyester wand met een weerstandsniveau van zeer hoge kwaliteit. Geen stank, meestal in een dag gemonteerd en naadloos tot een breedte van vijf meter. De wanden zijn duurzaam en onderhoudsarm. Verder zijn er vele inbouwmogelijkheden, zoals geluid, spots, ventilatie en akoestisch materiaal. Schuine of ronde wanden, contactdozen of andere uitstekende voorwerpen zijn geen probleem voor dit product. Het product heeft een zeer hoge thermische isolatie met akoestische eigenschappen; een snelle montage en een verzorgde afwerking. Of het nu een badkamer of zwembad, een keuken of restaurant, een woonkamer of congrescentrum is, wij adviseren u graag over de mogelijkheden van Clipso!

Muurteksten

Muurteksten en figuren zijn niet meer weg te denken als wanddecoratie, gesneden uit een gekleurd vinyl met een speciale lijmlaag die een goede hechting vindt op veel ondergronden, uw eigen spreuk of logo op de muur of deur geeft een geweldige uitstraling, een leuke toepassing voor in huis, slaapkamer, bibliotheek tot restaurant, van decoratief tot informatief. Heeft u zelf niet de mogelijk om muurteksten of figuren aan te leveren neem dan contact op en wij helpen u graag met uw persoonlijke wensen.

Even uw aandacht!
Een aantal producenten die muurverf verkopen voorzien deze verven vaak van siliconen waardoor de muur eenvoudig gereinigd kan worden. De siliconen zorgen ervoor dat de lijm van de muurteksten niet kan hechten.

Bekijk hier enkele recente projecten

Wenst u meer informatie?

Neem dan snel contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Ik wil een afspraak maken.
Ik wil een offerte aanvragen

Bezoekadres:

Exalto Reclame
Hoofdstraat 62
7981 AB Diever

Routebeschrijving