U bevindt zich hier:

Glasfolie

Glasfolie is een breed begrip, hieronder vallen vele typen en kleuren, in het kort kunnen deze worden ingedeeld in zonwerend, inbraakwerend, privacy of ook wel etchedglas genoemd en gekleurde folie in semi en transparante kleuren.

Zonwerende glasfolie vermindert het toetreden van zonnewarmte dat binnen komt, met maximaal 80%. Daarnaast vermindert de folie de schadelijke UV stralen met 99% en houdt een deel van het hinderlijke zonlicht tegen. Zonwerende glasfolie zorg voor een prettig leefklimaat in kantoor,
woning en auto.

Veiligheidsglasfolie houdt glas in geval van breuk of een poging tot inbraak bij elkaar. Zo voorkomt de folie dat inbrekers en vandalen ongehinderd uw kantoor of woning kunnen betreden.
Andere typen bieden weer bescherming tegen doorval of splinters bv. bij peuterspeelzalen.

Etched glasfolie of privacy folie verhoogt uw privacy, bijvoorbeeld u in uw kantoor, badkamer of winkelruit en wordt ook decoratief veel toegepast.
Daarnaast verlaagd u de kans op inbraak vanwege verminderde inkijk. Enkele typen zijn ook in kleur te krijgen. Meer weten? Informeer gerust naar de mogelijkheden en een advies op maat.


Bekijk hier enkele recente projecten

 
 

Wenst u meer informatie?

Neem dan snel contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Ik wil een afspraak maken.
Ik wil een offerte aanvragen

Bezoekadres:

Exalto Reclame
Hoofdstraat 62
7981 AB Diever

Routebeschrijving